Moderiktigt med smokingkänsla på kavajslagen, kort i modellen och utan lock på fickorna. Tyras ceriserosa kavaj skulle göra sig lika bra på festen som på hästryggen. Huruvida passformen är får jag låta vara osagt, men på Tyra sitter den fint! Dessutom har den ett väldigt trevligt pris på 899 kr.
 

Den svarta kavajen blir nog min favorit, diskret, sober och riktigt läckert med svarta kristaller på krage och ficklock. Kan tänka mig att man glimmar till extra på banan i den här...Vill man glittra till så får man lägga på lite extra och betala 1695 kr.
  Byxorna har en stor logga på låret, en trend vi kommer se mer av hos många märken framöver.  De är gjorda av en bomull/nylon/spandex-mix och borde med andra ord ha lite stretch i sig. Även dessa har ett trevligt pris på 599 kr.

Schabraken påminner mig om en gammal 90-tals modell och nja, dessa tycker jag inte håller samma klass som kläderna.  Loggan och emblemet känns ganska alldaglig, här hade jag nog väntat mig lite mer nytänkande av Tyra. Jag har inte känt på luvan och materialet själv, men jag tycker det ser lite för tjockt och stelt ut...

Men framförallt så tycker jag det är kul att det kommer in nya märken, idéer och input till vår faktiskt väldigt konservativa och smårutiga bransch. Jag ser fram emot mer!